Bonitencia geeft vrijwilligers Leger des Heils kerstcadeau

Foto: bonitencia.nl

Alle vrijwilligers van het Leger des Heils in Emmeloord werden maandag verrast met een cheque voor een gratis schoonheidsbehandeling in schoonheidssalon Bonitencia.

EMMELOORD, 14-12-2021 – Initiatiefneemster Sylvia Kuipers, eigenaresse van de schoonheidssalon probeert elk jaar een goed doel te steunen. Dit jaar koos zij voor het Leger des Heils waar alle vrijwilligers zich dag en nacht intensief inzetten voor mensen die dak- en thuisloos zijn en voor mensen in de minima.

“Elk jaar probeer ik een goed doel te steunen zo richting de kerstdagen, daarbij mogen deze vrijwilligers zeker niet vergeten worden”, laat Sylvia weten.

Het team van 30 vrijwilligers was enorm verrast met de cheque en hier zal dankbaar gebruik van worden gemaakt. Dagelijks zetten de vrijwilligers zich in voor mensen die een maaltijd, douche of aanspraak nodig hebben.

Zelf weet Sylvia hoe het is om in de financiele problemen te zitten. “Toen mijn ouders net waren gescheiden hadden mijn moeder en ik het ook niet breed, wij waren afhankelijk van diverse instanties en deze hebben ons enorm geholpen. Des te meer de motivatie was om iets terug te doen voor de vrijwilligers van het Leger des Heils.”

Naast de ondersteuning die het Leger des Heils biedt hebben zij ook een winkel met kleding voor een kleine prijs maar met een hoge kwaliteit. Het geld wat hiermee wordt verdiend gaat terug naar het Leger des Heils zelf, die het weer gebruikt voor het pand, maaltijden en andere benodigdheden.

Schoonheidssalon Bonitencia is gevestigd aan de Noordzijde in Emmeloord, boven Kapsalon Tulp.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen