Eerste negen kandidaten op verkiezingslijst CDA

Foto: CDA Noordoostpolder

De leden van CDA Noordoostpolder hebben de kandidatenlijst voor de eerste negen vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022.

EMMELOORD, 26-11-2021 – De negen kandidaten hebben allemaal te kennen gegeven bereid te zijn als volksvertegenwoordiger een bijdrage te willen leveren aan de Noordoostpolder. De lijst wordt verder aangevuld met lijstduwers.

Diverse geledingen

De lijst van eerste 9 kandidaten komen vanuit diverse geledingen en laat een brede vertegenwoordiging vanuit de samenleving zien, waarbij zowel de dorpen als Emmeloord vertegenwoordigd zijn. Reeds eerder is naar buiten gebracht dat de CDA lijst wordt aangevoerd door Marian Uitdewilligen. Op nummer twee staat nieuwkomer Marien van der Slikke.

Zes nieuwe gezichten

Bij de eerste negen kandidaten staan zes nieuwe herkenbare gezichten uit de samenleving, Bert Geerts, Ramona van Urk, Lub Post, Stien Crebas en Jurjen van der Wal. Van de huidige fractie staan Maayolein Goelema en Jos Bus op de lijst.

Marian Uitdewilligen is blij met de lijst: ‘Een mix van betrokken personen uit de hele polder die vaak al binnen hun gemeenschap bestuurswerk of vrijwilligerswerk hebben gedaan. Het lukt CDA iedere keer weer nieuwe mensen te vinden die zich in willen zetten voor de lokale politiek, daar ben ik trots op’.

Het verkiezingsprogramma van CDA Noordoostpolder zal door de leden op een later tijdstip in december worden vastgesteld.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen