Ruim één op de drie Flevolandse bruiloften verplaatst

Foto: Marry & Me

Van alle Flevolandse bruidsparen besloot ruim één op de drie dit jaar hun bruiloft te verplaatsen (37,5%). Van deze bruiloften is 40% zelfs meerdere keren verplaatst. Dit en meer blijkt uit een enquête van ThePerfectWedding.nl onder 1.500 Nederlandse bruidsparen.

FLEVOLAND, 13-09-2021 – Door de coronamaatregelen zijn er dit jaar beperkte mogelijkheden voor bruiloften. Lange tijd was de horeca gesloten, wat een belangrijke reden blijkt voor het verplaatsen van een bruiloft. Flevolandse bruidsparen vinden het met name belangrijk dat ze kunnen proosten met gasten en dat ze kunnen dansen op hun trouwfeest.

Ruzie vanwege coronamaatregelen
Het aanpassen van een bruiloft op de coronamaatregelen zorgt regelmatig voor onenigheid of zelfs ruzie. Flevolandse bruidsparen merken dit vooral met gasten: 23,1% van de koppels heeft onenigheid gehad met gasten vanwege Testen voor Toegang.

Coronamaatregelen voor Nederlandse bruiloften vaak onduidelijk
Voor driekwart van de Nederlandse bruidsparen zijn de coronamaatregelen onduidelijk, wat keuzes maken voor het plannen of verplaatsen van een bruiloft lastig maakt. Tegelijkertijd blijkt dat locaties en gemeenten ook niet altijd lijken te weten hoe het zit: de helft van de bruidsparen merkt dat locaties verschillend omgaan met de maatregelen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen