Drukte op Tulpenroute in Noordoostpolder

Het is een drukte van belang op de Tulpenroute in de Noordoostpolder. Auto’s rijden in treintjes en bij de tulpenvelden staan ze in de berm. Genoten wordt er volop van de kleuren en van de zon.

Een aantal tulpenbewonderaars klapt hun stoeltjes uit en pakt de thermoskan met koffie en een pak koekjes erbij. ‘Het is vandaag nog zulk lekker weer. We genieten hier echt van en dat we dan kunnen picknicken bij zo’n mooi tulpenveld. Meer hebben we niet nodig.’

Bij de tulpensoortentuin in Espel wordt de ene foto na de andere foto geschoten. ‘Ze zijn allemaal mooi. Ik kan niet kiezen, daarom fotografeer ik ze maar allemaal’, zegt een bezoeker. De koffietruck van Monibarista is er aanwezig met koffie, thee en wat lekkers. Ook op vrijdag 30 april, zaterdag 1 en zondag 2 mei zal ze aan het Onderduikerspad aanwezig zijn.

De Tulpenpluktuin bij Marknesse ligt niet direct aan de Tulpenroute, maar heeft het druk genoeg. Velen maken een extra lusje om toch tulpen te kunnen plukken of komen rechtstreeks voor het plukken naar de tulpenpluktuin.

De Tulpenroute is nog bewegwijzerd tot en met 9 mei. Meer informatie: www.tulpenfestival.nl en www.tulpenpluktuin.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden