Subsidie voor bedrijven voor gratis coronatest

Physician wearing personal protective equipment performing a Coronavirus COVID-19 PCR test, patient nasal NP and oral OP swab sample specimen collection process, viral rt-PCR DNA diagnostic procedure
Foto: sneltestuitslag.nl

De overheid heeft een subsidie beschikbaar gesteld, om werkgevers de mogelijkheid te bieden hun medewerkers te laten testen. Hierdoor wordt de veiligheid binnen het bedrijf vergroot en wordt uitval door ziekte en quarantaine verminderd.

De organisatie Sneltestuitslag.nl is een samenwerking gestart met een onafhankelijke Arbodienst. Door deze samenwerking, in combinatie met de subsidie van de overheid, is het op korte termijn mogelijk om medewerkers gratis te testen. Bedrijven kunnen gebruik maken van deze onafhankelijk Arbodienst.

Sneltestuitslag.nl is gevestigd in Bant, Middenmeer en Zeewolde. De testlocaties bieden naast de sneltesten, ook PCR-testen inclusief reisverklaring aan. De testen die gebruikt worden zijn CE-gemarkeerd en gevalideerd voor het testen op COVID-19.

De organisatie verzorgt ook sneltesten voor diverse scholen en overheidsinstellingen. De Inspectie Gezondheidszorg is zeer te spreken over de geleverde kwaliteit, veiligheid en werkprocessen. Daarnaast wordt er gewerkt met een beveiligd systeem waarbij persoonsgegevens binnen 24 uur automatisch worden verwijderd.

Bedrijven kunnen bij interesse contact opnemen voor meer informatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden