Plan verkoop van acht appartementen en één woonhuis in De Oude Bakkerij in Ens definitief

De Oude Bakkerij Ens - Hoofdimpressie
De Oude Bakkerij Ens - Hoofdimpressie
Foto: Strak Woonplan

Op de plek waar in 1950 Jan Plaizier als één van de eerste pioniers zijn bakkerij startte in het hart van het oude dorpscentrum, wordt binnenkort een kleinschalig appartementencomplex gerealiseerd. Een maisonnette, appartementen met 2- 3- of zelfs 4-kamers, penthouses en een ruime eengezinswoning.

Dit is het plan voor de herontwikkeling van De Oude Bakkerij in Ens. Het pand is eigendom van Plaizier O.G. Beheer. Pieter Plaizier is dan ook blij dat na een langdurig ontwikkelproces het plan definitief is en de verkoop binnenkort van start kan gaan. Met dit plan wordt een passende oplossing geboden voor de vraag van woonruimte in het centrum van Ens.

De ontwikkeling van De Oude Bakkerij is in nauwe samenwerking tussen Plaizier O.G. Beheer en Weever bouw uit Kampen tot stand gekomen. Jelle Weever is dan ook verheugd dat ze kunnen gaan bouwen op deze mooie locatie. De sloopwerkzaamheden starten binnenkort en medio 2021 wordt er begonnen met de bouw.

Diverse geïnteresseerden

Ronald Vissers van makelaarskantoor Woonaccent in Emmeloord laat weten dat zich al diverse geïnteresseerden hebben gemeld voor het project. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Woonaccent Makelaars Emmeloord telefoonnummer 0527-620602, of via de projectwebsite www.deoudebakkerijens.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen