Boeketactie vervangt Tulpendag

Foto: parelprojecten.nl

In de Noordoostpolder verrijzen de tulpenstalletjes alweer langs de weg. De buitenverkoop van bloemen mag, ondanks de lockdown nog doorgaan. Op de website uitjeregio.nl vind je alle adressen van buitenverkoop bij telers.

De activiteiten rondom de Nationale Tulpendag aanstaande zaterdag kunnen door de lockdown echter geen doorgang vinden. Daarom gaat de Promotiecampagne tulpen 2021 op zaterdag 16 januari van start met een online actie waarbij honderd tulpenboeketten worden vergeven.

Tulpen Promotie Nederland geeft honderd tulpenboeketten weg via de Facebook-pagina TulipTime. Ook wordt elke bloemist, supermarkt, tuincentrumeigenaar en webwinkel opgeroepen om op 16 januari 2021 een tulpenfoto te delen via social media en @Tuliptime te taggen of de hashtag #Tulpendag te gebruiken.

De Grote Tuinverbouwing

Daarnaast blikt tv-programma De Grote Tuinverbouwing op 16 januari (SBS6, 17.00 uur) terug op negen edities van de Nationale Tulpendag en wordt de boeketactie gestart. Verder loopt er gedurende het tulpenseizoen een PR-campagne met publicaties in tijdschriften en dagbladen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden