Cadeaupakket voor meegaande bewoners

Mercatus en Talen Vastgoedonderhoud hebben bewoners van de flats Verlehorst en Old Putten vandaag verrast met een cadeaupakket. Dit vanwege hun medewerking tijdens de verbouwing.

In het voorjaar is Mercatus gestart met grootonderhoud aan de flats aan de Urkerweg. De flat Verlehorst is dit jaar klaar en de flat Old Putten is nagenoeg gereed. Reden om even stil te staan en de bewoners te bedanken voor hun medewerking. “Zij hebben het mede mogelijk gemaakt dat het onderhoud, ook in tijd van Corona, door kon gaan.”

De bewoners van de flats zijn vanaf het begin betrokken bij het ontwikkelen van het plan. Ondanks alle overlast en de werkzaamheden in de woning geven de bewoners ons een 8,4 voor de uitvoering. Ton Beurmanjer van Mercatus: “Daar zijn we trots op en wij bedanken de bewoners daarom voor hun medewerking! Ondanks Corona zijn we er met elkaar in geslaagd zover te komen. Samen met de bewoners, de aannemer Talen Vastgoedonderhoud uit Dronten, en de medewerkers van Mercatus hebben we in deze lastige en bijzondere tijd dit resultaat weten te behalen”.

De flats zijn duurzamer gemaakt en er is grootonderhoud toegepast. Nieuwe goed geïsoleerde puien, louvrepanelen voor zonwering, aanpassing van de balkonhekken, nieuwe kopgevels en volledig aardgasvrij. Dit zijn de eerste appartementen in de bestaande bouw in Noordoostpolder die aardgasvrij gemaakt zijn.

Nu zijn de appartementen weer als nieuw! Klaar voor de toekomst en helemaal van deze tijd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen