Beleef je WinterDroom bij de Orchideeën Hoeve

Kaarsjesavond (archieffoto)
Kaarsjesavond (archieffoto)
Foto: orchideeenhoeve.nl

In deze bijzondere tijd verlangen wij allemaal naar gezelligheid, warmte en sfeer. In de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest wordt daarom van 8 t/m 31 december 2020 extra uitgepakt met een exclusieve editie van WinterDroom.

Stap overdag in een magische winterwereld vol twinkelende lichtjes, bijzondere dieren en sprookjesachtige versieringen en laat je mooiste winterdromen tot leven komen. Geniet van lekker eten en drinken, swing mee met het sfeervolle entertainment en shop de mooiste bloemcreaties, cadeautjes en decemberlekkernijen op het nieuwe winterplein.

Traditiegetrouw vormen de kaarsjesavonden weer de magische afsluiter. Dit jaar staan er maar liefst zestien op de agenda zodat je onbezorgd de mooiste herinneringen kunt maken. Op donderdag 10 tot en met zondag 13, woensdag 16 tot en met woensdag 23 en zondag 27 tot en met woensdag 30 december 2020 komen om 16:30 uur de kerstelfjes tevoorschijn om duizenden kaarsjes en lampjes te ontsteken in het park. Dit jaar is de beleving magischer dan ooit dankzij nieuwe lichteffecten, sfeervol entertainment en een zeer beperkte kaartverkoop.

In de Orchideeën Hoeve maken zij van je dagje uit graag een groots, maar veilig avontuur. Daarom hebben zij de bezoekerscapaciteit verlaagd en is het voor iedere bezoeker – dus ook voor jaarkaarthouders en bezoekers die al in het bezit zijn van een e-ticket zonder bezoekdatum – verplicht om het bezoek vooraf te reserveren op starttijd. Eenmaal binnen geldt er geen limiet voor je bezoekduur.

Let op: aan de kassa kun je geen tickets meer kopen.

Meer info en reserveren: https://www.orchideeenhoeve.nl/reserveer-jouw-tickets-voor-de-orchideeen-hoeve/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen