Maatwerk energieadvies voor hoofprijswinnaar EPN

Foto: EPN

Mirjam Ouderling uit Emmeloord heeft de hoofdprijs gewonnen van de woordzoeker die in de krant ‘De Duurzame Poldersamenleving’ stond van de Pioniers van de Toekomst.

Begin november verscheen de krant De Duurzame Poldersamenleving van stichting Pioniers van de Toekomst met op de achterzijde de prijspuzzel van Energie Pioniers Noordoostpolder. Onder de goede inzendingen van de woordzoeker zijn elf prijzen verloot.

De hoofdprijs, een maatwerk energieadvies door Energie Advies Emmeloord, is uitgereikt aan Mirjam Ouderling uit Emmeloord. De prijs was welkom: “Sinds we hier zijn gaan wonen hebben we nog geen tijd kunnen nemen de woning kritisch te bekijken op het gebied van isolatie en energieverbruik. Een maatwerkadvies komt voor ons op het juiste moment”.

De prijs werd uitgereikt door Aukje van der Molen namens Energie Pioniers Noordoostpolder en Marinus de Vries van Energie Advies Emmeloord.

De winnaars van de overige 10 prijzen, een NOP BOX met polderproducten ‘van ’t land’ van o.a. de voedselpioniers en de Akker van de Toekomst, hebben persoonlijk bericht ontvangen. De namen van deze winnaars zijn tevens gepubliceerd op de website www.energiepioniers-nop.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden