Het BiblioLab komt naar je toe

BiblioLab Tinkercad
BiblioLab Tinkercad
Foto: eigen foto

Zolang de bibliotheken gesloten zijn, is ook het BiblioLab gesloten. Maar wil je toch in 3D gaan knutselen? Dan hebben we goed nieuws voor jullie. De enthousiaste vrijwilligers van het BiblioLab van FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder hebben de mogelijkheid gecreëerd voor kinderen om toch met Tinkercad aan de slag te gaan.

Wil je thuis meedoen en leuke ontwerpen maken? Vul dan het antwoordformulier in op https://www.flevomeerbibliotheek.nl/tinkercad en de vrijwilligers maken een account voor je aan. Zij sturen je dan zo snel mogelijk een e-mail met je inloggegevens, zodat je aan de slag kan in je eigen werkblad in Tinkercad. Heb je iets heel moois gemaakt en wil je dat graag geprint hebben? Dat kan! Als de bibliotheek weer open is én de vrijwilligers weer aan de slag mogen, kom dan op woensdagmiddag langs en je favoriete ontwerp wordt voor je geprint. Woon je niet in de Noordoostpolder? Geen probleem, de vrijwilligers van het BiblioLab van FlevoMeer Bibliotheek Dronten werken samen met de vrijwilligers uit de Noordoostpolder en zorgen ervoor dat je geprinte
ontwerp bij jou terecht komt.

Wat is Tinkercad?

Tinkercad is een makkelijk te gebruiken 3D-tekenprogramma. Je hoeft hier geen software voor te installeren, want je werkt gewoon in je browser. Met Tinkercad kan je mooie 3D-modellen ontwerpen, zelfs als je dit nog nooit hebt gedaan!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen