Woningbouwkavels Espel vanaf 3 februari in de verkoop

Foto: mhpublicaties.nl

De verkoop van 14 nieuwe bouwkavels in Espel start maandag 3 februari 2020. Inschrijven voor de loting kan tot en met woensdag 19 februari 2020.

Er is vraag naar meer kavels voor woningbouw in Noordoostpolder. Ook in Espel kwam deze vraag vanuit de bewoners. Wethouder Wiemer Haagsma: “De woningbouwkavels in het eerste deel van de nieuwbouwwijk zijn grotendeels verkocht en bebouwd. Daarom start maandag 3 februari 2020 de verkoop van 14 nieuwe bouwkavels.” De kavels worden uitgegeven door middel van een loting op 3 maart. Inschrijven voor de loting kan tot en met woensdag 19 februari 2020.

Kavels voor vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen

Voor de particuliere verkoop zijn er tien twee-onder-één-kapwoningen en vier vrijstaande woningen gepland. Na de zomer start de gemeente met het bouwrijp maken van de grond. In het najaar kunnen de eerste woningen worden gebouwd. Naast de particuliere verkoop worden er rijwoningen gerealiseerd door een projectontwikkelaar.

Inschrijven voor de loting

Informatie over de kavels en hoe u zich inschrijft voor de loting vindt u op noordoostpolder.nl/kavels Wanneer u vragen heeft kunt u contact opnemen met de gemeente via [email protected] of 0527 63 39 11.

Meer woningbouwkavels op de planning

Er staan dit jaar verder nieuwe woonkavels op de planning in Emmelhage, Ens, Luttelgeest en Rutten. Wanneer de benodigde procedures zijn afgerond, gaan de kavels in de verkoop.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden