Agractie: ‘Dank voor een geslaagde dag’

Malieveld
Malieveld
Foto: twitter @DePolitieheli

Initiatiefnemer Agractie wil eenieder hartelijk bedanken voor de steun aan het geweldige protest van gisteren in Den Haag, hetzij door uw komst en/of door uw bijdrage in materiaal of in geld. We kijken terug op een zeer  geslaagde dag waarin we een duidelijk geluid hebben kunnen laten horen aan de politiek.

Ook willen we de politiemensen bedanken voor de begeleiding van alle tractoren door het verkeer. De politie in Den Haag bedanken we hartelijk voor hun aanwezigheid en de begeleiding bij het Malieveld. Ook Staatsbosbeheer danken we voor de hulp en het beschikbaar stellen van de vele parkeerplaatsen. Deze actie is in uitzonderlijk korte tijd georganiseerd. Daarom verwachten we dat we een volgende keer een grondiger vooroverleg hebben met de landelijke politie. We hebben immers gezien dat een dergelijke actie een grote impact heeft op de Nederlandse samenleving.

Na deze lange, intensieve dag is het nu tijd voor actie vanuit de politiek. Wij willen een herwaardering van de Nederlandse landbouw, vertaald in een eerlijk beleid, door politici die achter ons staan. We rekenen op een uitnodiging van het ministerie van LNV om met ons in gesprek te gaan. We houden u op de hoogte middels onze site: agractie.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen