’s Heeren Loo zoekt gezinshuisouders en logeergezinnen

Foto: PxHere

’s Heeren Loo is hard op zoek naar enthousiaste gezinshuisouders en logeergezinnen die in hun eigen huis, opvang willen bieden aan kinderen met een licht verstandelijke beperking.

Daarom houdt de zorgorganisatie een informatieavond voor belangstellenden op woensdag 9 oktober in Het Wapen van Ens.

Elk kind woont het liefste thuis bij zijn of haar eigen vader en/of moeder. Dat geldt ook voor kinderen met een verstandelijke beperking. Soms gaat dat niet, bijvoorbeeld omdat een kind intensieve specialistische zorg nodig heeft of omdat de gezinssituatie onveilig of overbelast is. In een gezinshuis groeien kinderen op met professionele en deskundige ondersteuning in een zo gewoon mogelijke gezinssituatie.

Informatieavond
 ’s Heeren Loo

’s Heeren Loo zoekt gezinshuisouders om nieuwe gezinshuizen mee te starten. Daarnaast zoekt de zorgorganisatie logeergezinnen waar kinderen in de weekenden of vakanties kunnen verblijven. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd voor de informatieavond.

Woensdag 9 oktober 2019 om 19.30 uur
Het Wapen van Ens, Baan 1A in Ens

Hoor verhalen van gezinshuisouders en logeergezinnen zelf en van ervaringsdeskundigen uit de zorg. Er wordt uitgebreid ingegaan op wat het leven en werk van een gezinshuisouder en logeergezin inhoudt, wat de gezinshuizen van ’s Heeren Loo uniek maakt en hoe een gezinshuisouder professioneel ondersteund wordt.

Aanmelden

Stuur een e-mail naar Annemieke Hilberding via [email protected] Vermeld daarin: naam, telefoonnummer en met hoeveel personen u komt.

Voor meer informatie: www.sheerenloo.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen