Wiedijk en Ruifrok 1 en 2 op kieslijst Vrije Poldermensen

De nummers 1 t/m 4 op de kieslijst van de PvvP.
De nummers 1 t/m 4 op de kieslijst van de PvvP.
Foto: eigen foto

Helga Wiedijk wil terug de gemeenteraad in voor de Vrije Poldermensen. Zij is lijsttrekker en tweede op de lijst is oud-PvdA-wethouder Wouter Ruifrok.

Nummer drie is ‘nieuwkomer’ Hans Keuper uit Marknesse. Hij heeft naam gemaakt met zijn ‘immer’ kritische houding ,,tegenover landbouwgrond- en gemeenschapsgeldslurpende nieuwe ‘nepnatuur'”. Vierde op de lijst is Theo Elsschot. ,,Als medeoprichter van de PvvP weet Elschot als geen ander dat een lokale partij dicht bij de mensen staat.”

Medeoprichter van de PvvP Dick Offringa (ooit jongste raadslid van Noordoostpolder) blijft in de achterhoede de partij bijstaan met advies. Dat geldt ook voor huidige fractievoorzitter Teun Nijdam, die in maart zijn raadslidmaatschap beëindigt.

Lijsttrekker Wiedijk uit Emmeloord is blij met de schat aan politieke ervaring die gedeeld kan worden, maar vindt levenservaring net zo belangrijk voor een volksvertegenwoordiger. ,,Ik zie er naar uit met deze nieuwe club samen te werken. Wat ons als Vrije Poldermensen verbindt is dat we naar mensen persoonlijk en serieus luisteren en naar zaken kritisch en analytisch kijken.”

Ruifrok uit Marknesse zegt over zijn motivatie om terug te keren in de gemeentepolitiek: ,,Ik kies voor een lokale beweging omdat ik vind dat politiek minder over politiek moet praten. Partijen vinden zichzelf te vaak belangrijker dan de inhoud”.

Het verkiezingsprogramma met als motto ‘Vrije Poldermensen – Altijd Dichtbij’, wordt eind februari gepresenteerd.

Lijst Vrije Poldermensen

  1. Helga Wiedijk, Emmeloord
  2. Wouter Ruifrok, Marknesse
  3. Hans Keuper, Marknesse
  4. Theo Elschot, Emmeloord
  5. Roelie Beld, Marknesse
  6. Jannes Punter, Bant
  7. Mourad Essahli, Emmeloord
  8. Alex Jacobs, Emmeloord
  9. Dick Offringa, Emmeloord
  10. Teun Nijdam, Emmeloord
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen