Provincie biedt ‘overhoek’ grond te koop aan in Nagele

Overhoek ontstaan door aanleg fietspad.
Overhoek ontstaan door aanleg fietspad.
Foto: prov. Fl.

De provincie Flevoland biedt 1,3 hectare landbouwgrond te koop aan ten westen van Nagele, langs de Domineesweg. De kavel ligt op ongeveer 4 kilometer van de A6 en in de nabijheid van het bedrijventerrein Nagele.

De te verkopen kavel betreft kavel D 2584, met een kadastrale oppervlakte van 01.29.60 hectare. De kavel werd de afgelopen decennia verhuurd aan de volkstuinvereniging. Omdat het provinciale fietspad geen onderdeel kon zijn van de verkoop, is de kavel recentelijk kadastraal gesplitst.

De verkoop gebeurt door middel van inschrijving waarbij de minimale prijs 80.000 euro kosten koper bedraagt. Inschrijven kan alleen door middel van het inschrijvingsformulier. Inschrijving is mogelijk tot en met woensdag 28 februari tot 17.00 uur.

Het inschrijvingsformulier dient, volledig ingevuld en voorzien van de gevraagde stukken, aangetekend verzonden te worden aan provincie Flevoland.

Contractueel zal worden vastgelegd dat waardevermeerdering door bestemmingsverandering moet worden vergoed aan provincie Flevoland de eerst komende 10 jaar.

Het perceel kan op eigen gelegenheid worden bezichtigd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen