Emmelhage fase 2 kavels gaan in loting

Emmelhage fase 2
Emmelhage fase 2
Foto: gem. NOP

Begin 2018 start gemeente Noordoostpolder met het bouwrijp maken van Emmelhage fase 2 in Emmeloord. Dan is het bestemmingsplan van kracht. Het wordt een duurzame, aardgasloze woonwijk.

Wethouder Haagsma: “Omdat de belangstelling voor de kavels tijdens de inloopbijeenkomst al groot was streven we ernaar om tijdens het woonevent van 10 februari de loting van de kavels te verrichten”. Informatie over deze kavels en over de loting staat op de website van de gemeente.

Woonevent 10 februari

In Emmelhage worden particuliere en projectmatige kavels uitgegeven. Op 10 februari organiseert Noordoostpolder een Woonevent in het gemeentehuis. Belangstellenden kunnen zich daar laten informeren over Emmelhage. Projectontwikkelaars presenteren er hun plannen en er zijn verschillende partijen aanweizig die zich toeleggen op woningbouw en wonen.

Emmelhage fase 2

In de eerste fase worden circa 60 kavels uitgegeven voor koopwoningen. In deze fase zijn verschillende woningtypen gepland. Zo komen er circa 18 rijwoningen en 5 vrijstaande woningen.

Er wordt voor het grote deel tegemoet gekomen aan de vraag naar twee-onder-een-kapwoningen. In het najaar van 2018 kunnen de eerste woningen gebouwd worden. Verdere informatie staat op de website van de gemeente.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen