Daan Westerink over jongeren en rouw

Daan Westerink
Daan Westerink
Foto: eigen foto

Hoe ga je als kind verder na de dood van een vader, moeder, broer of zus? Wat doe je met jouw verdriet en hoe ga je om met de pijn van je omgeving?

Kinderen en jongeren voelen zich door rouw soms onbegrepen en geïsoleerd. Op dinsdag 31 oktober haalt Ans Dohmen, uitvaartspreekster en ritueelbegeleider uit Ens, Daan Westerink naar de polder voor een interactieve avond over de wereld van jongeren en rouw.

Daan Westerink

Daan verloor op jonge leeftijd haar ouders en is dus ervaringsdeskundige. Daarnaast is ze pedagoog, journalist, docent, publicist en rouwdeskundige.

In haar praktijk voor verliesbegeleiding ziet Ans Dohmen de impact van rouw. Ze organiseert deze bijeenkomst samen met het Netwerk Palliatieve Zorg Noordoostpolder en Urk en Ledenraad Oude en Nieuwe Land.

Met de lezing van Daan Westerink willen ze ouders, jongeren, hulpverleners, leerkrachten en coaches handvatten geven om rouw bij jongeren bespreekbaar te maken.

De avond begint om 19.30 uur in Museumrestaurant Schokland op Schokland. Om 19.00 uur gaat de zaal open. Kaarten zijn vooraf te bestellen via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen