Eerste lustrum Theehuis Begraafplaats Emmeloord

Foto: Jannette Weultjes

Theehuis Begraafplaats Emmeloord bestaat 5 jaar en dat is reden voor feest. Op zondag 8 oktober is er open huis en een wandeling langs bijzondere plekken op de begraafplaats.

Het theehuis aan de achterkant van ‘t Westerhuis op de begraafplaats in Emmeloord is bedoeld voor bezoekers van de begraafplaats. In het theehuis is de gemene deler de dood, maar de gesprekken gaan meestal juist over het leven.

Lustrumweek Theehuis Begraafplaats Emmeloord

De lustrumweek begint op zondag 8 oktober van 11.00 tot 16.00 uur met een open huis met een aantal standjes met rouwartikelen. Om 11.30 en 14.00 uur is er een wandeling langs bijzondere plekken en kunstwerken op de begraafplaats. Opgave via www.theehuisemmeloord.nl is gewenst.

Woensdag 11 oktober geeft Leo Fijen, bekend van tv, in kerk De Hoeksteen een boeiende lezing over leven met verlies. De toegang is gratis. Opgave is gewenst.

Voor de (ex)vrijwilligers organiseert Theehuis Begraafplaats Emmeloord op 13 oktober een gezellige bijeenkomst. Wie het theehuis buiten de festiviteiten wil bezoeken, kan op genoemde website de actuele openingstijden vinden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen