Seniorenmakelaar geeft advies op maat

Seniorenmakelaar Anja Muller is op vrijdag 22 september van 13.00uur tot 14.00 uur te gast in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

De Seniorenmakelaar helpt ouderen met hun huisvesting. Veel mensen vinden het, zeker als ze wat ouder zijn, lastig om hun eigen huisvesting te moeten regelen. Is een aanpassing van de huidige woning een oplossing of is verhuizen toch beter? Wat komt er dan op je af?

Anja Muller geeft vrijdag 22 september een gratis antwoord op alle individuele vragen en adviseert een passende oplossing.

Deze Seniorenmakelaar is de eerste zelfstandige adviseur op dit gebied in Nederland en werkt voor zowel huurders als woningeigenaren.

Voor elk probleem is een oplossing

Anja Muller is 56 jaar en woont en werkt in Dronten. Landelijk heeft ze veel ervaring in welzijnswerk, maatschappelijk vastgoed en makelaardij. Binnen de lokale gemeenschap beweegt ze zich met een luisterend oor als vrijwilliger, beroepsmatig en als consument.

Uit die gesprekken en ervaring weet ze hoe lastig het kan zijn voor ouderen (en hun kinderen) om alles te overzien als het op geschikte huisvesting aankomt. Haar motto: Voor elk probleem is een oplossing.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden