Pluktuin Vink Kraggenburg gaat weer open

Cees Vink keurt de appels voordat ze geplukt worden.
Cees Vink keurt de appels voordat ze geplukt worden.
Foto: eigen foto

De pluktuin van Vink Fruitboerderij aan de Zuiderringweg in Kraggenburg gaat zaterdag 2 september weer open. Het feestelijke startsein van het plukseizoen wordt om 11.00 uur gegeven door Geja Verschoor van de Zuivelhoeve.

Voor alle aanwezigen bij deze opening is er koffie, thee of appelsap en een lekker stuk appeltaart. De zomerappel Delcorf en de eerste Elstar appels kunnen geplukt worden en ook de bramen zijn te plukken. Er kan een kijkje worden genomen in de ambachtelijke jamkeuken en voor kinderen is er buiten een springkussen aanwezig. Genoeg te doen en te zien!

De Zuivelhoeve

De Zuivelhoeve startte in 1981 in een oude klompenschuur in Twente. Diane Roerink richtte een winkeltje in met ambachtelijke producten van eigen boerderij. Dat liep zo goed, dat er al snel meerdere winkels en verkooppunten kwamen. In 35 jaar groeide de Zuivelhoeve in heel Nederland uit tot een bekend Twents merk met 40 eigen winkels en vele verkooppunten.

,,De slogan van de Zuivelhoeve is ‘als je weet wat je eet, proef je meer’. Deze past ook uitstekend bij Vink Fruitboerderij”, aldus eigenaar Cees Vink. ,,In onze pluktuin mag altijd geproefd worden, zodat je zeker weet dat je plukt wat je lekker vindt!”

Na 2 september is de pluktuin elke woensdagmiddag, vrijdag en zaterdag geopend. Het plukseizoen duurt ongeveer tot en met eind oktober.

Blijf op de hoogte van het Vink-nieuws via vinkfruitboerderij.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen