Orde van Weefsters in FlevoMeer Bibliotheek Emmeloord

Foto: Pixabay.com

De Weefsters van Loge Aletheia zijn op vrijdag 28 september tussen 11.00 en 14.30 uur aanwezig in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder, Harmen Visserplein 5 in Emmeloord.

Een kennismaking met de Weefsters kan een verrijking zijn voor wie balans een uitdaging is en voor al die vrouwen die het belangrijk vinden om bewust in het leven te staan en daar graag in willen groeien kan. Er is een aantal Weefsters aanwezig om een gesprek aan te gaan en vragen te beantwoorden.

De Orde van Weefsters is een groep vrouwen, die geïnspireerd door de Vrijmetselarij, bewust in het leven wil staan. Zij hebben een eigen pad ontwikkeld om op een positieve manier te werken aan persoonlijke ontplooiing in vrijheid en eigen tempo. Het is een enthousiast gezelschap met uiteenlopende achtergronden.

De bijeenkomsten beslaan een breed scala van onderwerpen die wel altijd te maken hebben met het doel waarvoor de leden bij elkaar zijn: groei, begrip en inzicht. Zij vinden het van het grootste belang dat veel opvattingen naast elkaar voorkomen en dat daar respectvol mee wordt omgegaan.

Voor algemene informatie: www.ordevanweefsters.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen