Uitbreiding Ens met Ens-Oost

Foto: pixabay.com

Het dorp Ens krijgt uitbreiding. In de hoek tussen de Zuiderringweg en de Drietorensweg wordt de nieuwbouwwijk Ens-Oost gerealiseerd. In deze nieuwbouwwijk worden particuliere, projectmatige en huurwoningen gebouwd.

Wethouder Wiemer Haagsma: ,,Het is mooi om te zien dat naast de inbreiding nu ook de uitbreiding in Ens weer opgepakt wordt. Een compliment voor iedereen die zich daarvoor heeft ingezet”.

De afgelopen maanden heeft de gemeente 4 bouwkavels in Ens-Oost verkocht aan particulieren die een nieuwbouwwoning realiseren. Behalve de woningbouwkavels voor particulier opdrachtgeverschap worden er kavels voor projectmatige bouw verkocht.

Van Pijkeren Woningbouw uit Dalfsen bouwt het project ‘Drie Torens’, bestaande uit totaal 13 woningen: 4 twee-onder-één kapwoningen en 9 eengezinswoningen. 
Meer informatie over het project ‘Drie Torens’ is te verkrijgen bij Sinke Makelaardij.

Verder bouwt Oost en Van Tilburg Ontwikkeling uit Emmeloord 10 rug-aan-rug-huurwoningen voor de particuliere sector. Meer informatie over de huurwoningen is te verkrijgen bij OVT Ontwikkeling. Komende zomer wordt de nieuwbouwwijk bouwrijp gemaakt, zodat medio november de bouw van de eerste woningen kan starten.

Er is nog een aantal bouwkavels beschikbaar voor particulier opdrachtgeverschap. Informatie over de beschikbaarheid is te vinden op de gemeentelijke website onder Kavelaanbod.

Belangstellenden voor een bouwkavel kunnen contact opnemen met het Team Vastgoed van de gemeente via telefoonnummer (0527) 633 911, of per mail [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen