Jongerenbijeenkomst gemeenteraad bij Wellerwaard over evenementen, cultuur en uitgaan

Bijeenkomst Wellerwaard
Bijeenkomst Wellerwaard
Foto: Jeffrey Korte

Vrijdagavond 15 september deelden jongeren uit Noordoostpolder tussen de 14 en 24 jaar ideeën over evenementen, uitgaan en cultuur in de Noordoostpolder met gemeenteraadsleden: goede ideeën waar de gemeente mee aan de slag kan gaan! Er waren circa 40 jongeren aanwezig.

EMMELOORD, 17-09-2023 – Het initiatief voor deze avond kwam vanuit de gemeenteraad met als doel om te horen welke goede ideeën jongeren hebben voor meer ‘vertier en plezier’ in de Noordoostpolder. De bijeenkomst werd georganiseerd in samenwerking met de jongerenwerkers van Carrefour. Ook zij waren aanwezig om jongeren te begeleiden en in gesprek te gaan. De setting bij het strand van Wellerwaard met hapje, drankje, livemuziek en een kampvuur werd door de jongeren gewaardeerd.

Burgemeester Roger de Groot sloot de bijeenkomst af met een dankwoord aan de jongeren en het aanbod vaker deze avonden te organiseren om met jongeren in contact te blijven en te horen over wat zij de beste plannen vinden voor evenementen, uitgaan en cultuur Noordoostpolder.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen