Gemeente Noordoostpolder zoekt jeugdburgemeester

Foto: Flickr.com

Gemeente noordoostpolder zoekt voor het schooljaar 2021-2022 een nieuwe jeugdburgemeester. De jeugdburgemeester is de jongste vertegenwoordiger van de gemeente tijdens allerlei leuke en officiele gebeurtenissen in de gemeente.

Ook kan hij of zij een eigen project bedenken en uitvoeren. Wordt jij de opvolger van Nynke Feenstra? De jeugdburgemeester komt uit Noordoostpolder, is niet op zijn of haar mondje gevallen en vindt het leuk om met of namens de burgemeester de gemeente te vertegenwoordigen. Zoals bij festivals, op de Boomplantdag, tijdens Koningsdag en bij de ontvangst van Sinterklaas.

Bedenk je eigen project

De Jeugdburgemeester mag ook een eigen project bedenken en meedenken met de politiek. Aan welke (jeugd)onderwerpen moeten we meer doen, zodat het nog leuker wordt om te wonen en leren in Noordoostpolder? Woon jij in Noordoostpolder, zit je nu in groep 7? Ben je enthousiast en niet bang om voor groepen mensen te staan en hen toe te spreken? Dan ben jij de jeugdburgemeester die wij zoeken.

Snel solliciteren

Vraag aan je ouders of je mag solliciteren en stuur een brief aan burgemeester Jan Westmaas waarin je uitlegt waarom jij de beste jeugdburgemeester bent. Laat je ouders de brief mede ondertekenen en stuur de brief voor 28 mei 2021 naar:
Griffie gemeente Noordoostpolder T.a.v. burgemeester Jan Westmaas Postbus 155, 8300 AD Emmeloord. De brief mag je ook mailen naar: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden