Online | Lezing kleine marterachtigen

Jonge bunzing op zoek naar voedsel in het Oostvaardersveld Lelystad. De bunzing was in het gemaaide gras, aan de randen van het pad naar kijkhut de Poelruiter aan het snuffelen. Hij was niet bang en huppelde rond, stak het pad over en liep heen en weer, 16 juli 2018.
Foto: Marjan Adema van Beek

Luister mee naar de online lezing van Landschapsbeheer over kleine marterachtigen in Flevoland en kom van alles te weten over de wezel, hermelijn en bunzing. Een ecoloog van Landschapsbeheer neemt u op dinsdagavond 24 mei mee
in hun verborgen wereld. De lezing begint om 19.30 uur.

FLEVOLAND, 11-05-2022 – De lezing is geschikt voor iedereen die meer wil weten over kleine marterachtigen in Flevoland. De lezing zal ingaan op de verborgen levenswijze van de wezel, bunzing en hermelijn. En er zal aandacht voor de mogelijkheden om het habitat van deze kleine marterachtigen te verbeteren. Ook zullen er tips gegeven worden hoe je zelf met een wildcamera onderzoek naar deze zoogdieren kunt doen. Tijdens de presentatie is er bovendien ruimschoots gelegenheid om via de chat vragen te stellen.

Lijkt het je leuk om meer te weten over de wezel, hermelijn en bunzing in Flevoland, geef je dan (uiterlijk één dag van tevoren) op voor deze online lezing via [email protected]. Aanvang 19.30u. Meer informatie over de lezing is te vinden via www.landschapsbeheerflevoland.nl zie agenda.

Deze lezing wordt mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen