Informatiebijeenkomst | Veilig internetbankieren

Foto: veiligbankieren.nl

Op vrijdag 22 maart organiseert FlevoMeer Bibliotheek Urk samen met Rabobank Noordoostpolder-Urk een informatiebijeenkomst speciaal voor ouderen. Het thema van deze gratis bijeenkomst is: ‘Regie in eigen hand’.

Medewerkers van Rabobank vertellen hier meer over modern en veilig bankieren. Hoe kunnen bankzaken veilig online geregeld worden met Rabo Internetbankieren en Rabo Mobielbankieren? Rabobank geeft tips en wijst op zaken waar men alert op moet zijn.

Iedereen is op 22 maart welkom in de bibliotheek op de informatiebijeenkomst van 10:30 tot 11:30 uur voor een overzicht van de diverse mogelijkheden op het gebied van veilig bankieren. Na de lezing is er volop gelegenheid om vragen te stellen. De koffie staat klaar.

Vervolgworkshop

Ook is er gelegenheid om zich op te geven voor de praktische vervolg workshop op vrijdag 3 mei van 10:30 tot 11:30 uur waarin medewerkers van de Rabobank u daadwerkelijk stap-voor-stap begeleiden bij het internetbankieren. Hiervoor is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Gratis kaarten voor de lezing en evt. vervolg workshop zijn te verkrijgen via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de balie van de bibliotheek tijdens openingsuren.

article
20775
Op vrijdag 22 maart organiseert FlevoMeer Bibliotheek Urk samen met Rabobank Noordoostpolder-Urk een informatiebijeenkomst speciaal
https://noordoostpolder.nieuws.nl/evenementen/informatiebijeenkomst-veilig-internetbankieren/
2019-03-06T13:08:48+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/241/2019/03/06130819/3.9-Internetbankieren-Veiligheid.png
Flevomeer Bibliotheek, internetbankieren, Urk