Open e-book café in bibliotheek Emmeloord

Foto: publicdomainpictures

FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder organiseert dinsdag 12 april van 14.00 tot 16.00 uur een e-book café waar iedereen welkom is. Tijdens dit café kunnen alle vragen gesteld worden die voorkomen bij het lenen van een e-book en krijgen bezoekers kosteloos deskundig advies.

Hulp op maat

Op de website veelgestelde-vragen.bibliotheek.nl staat meer uitleg en filmpjes over downloaden en het lenen van e-books. Voor hulp op maat kunt u terecht in het e-book café in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Neem bij voorkeur uw eigen apparatuur mee, zoals een tablet, smartphone of e-reader.

Het is ook mogelijk advies te ontvangen om vanaf de eigen laptop bestanden over te zetten van een e-book naar een e-reader. Verder is het voor leden handig om hun bibliotheekpas en inloggegevens voor e-books bij de hand te hebben. Tijdens het bezoeken van het e-book café is het noodzakelijk eigen apparatuur mee te nemen.

Gratis e-books voor leden

Via bibliotheek.nl/ebooks kunnen leden van FlevoMeer Bibliotheek altijd gratis een keuze maken uit ruim 11.000 beschikbare e-books. Wekelijks worden er nieuwe titels toegevoegd, bijvoorbeeld As in tas van Jelle Brandt Corstius en De zwarte brug van Erik Vlaminck.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen