Poppentheater voor jonge kinderen in de bibliotheek

Ingka van Fulpen
Ingka van Fulpen
Foto: InkiPinki

Op 22 maart van 16.00 tot 17.00 uur komt poppentheater InkiPinki naar FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Op een interactieve manier worden kinderen meegenomen in het verhaal. Kinderen van drie tot en met acht jaar worden bij de spannende en grappige verhalen betrokken en daardoor wordt hun fantasie en woordgebruik gestimuleerd.

EMMELOORD, 18-03-2024 – Prinses Rosalinde is weer eens omgetoverd door de stoute heks Kierewiet. Ridder Alfons kan haar redden door drie gevaarlijke opdrachten uit te voeren. Als eerste moet hij een draak verslaan in het bos. Maar als hij daar aankomt, is hij zijn zwaard vergeten. Gelukkig krijgt hij hulp van het grappige Feetje. Zijn tweede opdracht is vechten met een piraat en de derde opdracht is een spook uit de feestzaal van het paleis verjagen. Zal het Ridder Alfons allemaal lukken? Met een beetje hulp van de kinderen, Feetje én InkiPinki komt het vast allemaal goed!

Over Vrijdag Blijdag

De voorstelling is gratis toegankelijk, een kaartje halen is niet nodig. Iedere vierde vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder, met leuke, gratis activiteiten voor kinderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen