Interactieve voorstelling voor kleuters in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Joes Boonen speelt Ik zou wel een kindje lusten @ Prentenboekfestival
Joes Boonen speelt Ik zou wel een kindje lusten @ Prentenboekfestival
Foto: Vanaf2

Op vrijdag 23 februari, tijdens Vrijdag Blijdag in de voorjaarsvakantie, komt Klein Amsterdam Producties van 16:00 tot 17:00 uur naar FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder met de voorstelling ‘Ik zou wel een kindje lusten’. Een vrolijke, interactieve voorstelling voor kleuters, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Sylviane Donnio en Dorothée de Monfreid.

EMMELOORD, 15-02-2024 – In een intieme, speelse sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van de krokodil die wel een kindje zou lusten. De kleine krokodil vindt bananen best lekker, maar eigenlijk zou hij ook wel eens een kindje lusten. Op een dag ziet hij een meisje en waagt hij een poging. Een dolkomisch verhaal met fijne en droge humor, die iedereen, jong en oud zal waarderen. Een gevarieerd optreden waarbij de kinderen luidkeels mee kunnen zingen en dansen! En ook al is het een beetje spannend, de krokodil bijt misschien in je bil… Er worden echt geen kindjes opgegeten!

De voorstelling is gratis bij te wonen. Ouders en verzorgers zijn van harte welkom zonder kaartje, een plekje reserveren voor kinderen is wel noodzakelijk. Kaarten zijn te krijgen via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Wees er snel bij, want vol = vol.

Over Vrijdag Blijdag

Iedere vierde vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder, met leuke, gratis activiteiten voor kinderen. Vrijdag Blijdag is van 16.00 tot 17:00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen