Poppenspel brengt boek tot leven!

Vrijdag Blijdag
Vrijdag Blijdag
Foto: Theater Poppekus

Op 26 januari, tijdens de Vrijdag Blijdag, komt Theater Poppekus van 16:00 tot 17:00 uur naar FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Op een interactieve manier worden kinderen meegenomen in een boek. Kinderen van twee tot en met zes jaar worden betrokken en daardoor wordt hun fantasie en woordgebruik gestimuleerd. Het is gratis en er is open inloop.

EMMELOORD, 17-01-2024 – Theater Poppekus leest op een buitengewone manier een (prenten)boek voor. Ze spelen de scènes uit met poppenspel. Ze kiezen elke maand een ander boek. Tijdens de Nationale Voorleesdagen lezen zij voor uit het Prentenboek van het Jaar: Help! Een verrassing!, van Miriam Bos. Een leuk verhaal waarin kinderen zichzelf en vriendjes zullen herkennen. Het wordt in ieder geval een blije
vrijdag, want als Theater Poppekus komt is iedereen blij. Na het Voorleestheater mogen de kinderen op de foto met de poppen.

Over Vrijdag Blijdag

Iedere vierde vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder, met leuke, gratis activiteiten voor kinderen. Vrijdag Blijdag is van 16.00 tot 17:00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen