Wethouder Toon van Steen opent tiende KunstExpo Flevoland in Bant

Bantsiliek Bant
Bantsiliek Bant
Foto: noordoostpolder.nieuws.nl

Alweer voor de tiende keer wordt de KunstExpo Flevoland in de Bantsiliek in Bant georganiseerd. De KunstExpo Flevoland vindt plaats op 13 en 14 januari van 11.00 tot 17.00 uur. Deze jubileumeditie zal zaterdag 13 januari om 11.00 uur worden geopend door wethouder Toon van Steen met een ludieke actie.

BANT, 05-01-2024 – Aan de KunstExpo nemen 22 kunstenaars in verschillende disciplines deel. Daardoor kent de expo een divers aanbod van schilderijen in verschillende technieken, keramiek, glas, hout en sieraden. De meeste kunstenaars komen uit de provincie Flevoland, zoals Dronten, Lelystad en diverse plaatsen in Noordoostpolder.

Voor deze tiende editie is de KunstExpo een samenwerking aangegaan met de Kunstuitleen Emmeloord en het Muzisch Centrum, zodat continuïteit geborgd blijft voor de komende jaren. Alle bezoekers kunnen deelnemen aan de speciale jubileumverloting door middel van het invullen van een kaartje. Hoofdprijs is een kunstwerk naar keuze van één van de deelnemende kunstenaars.

De KunstExpo Flevoland wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuurfonds Flevoland, Gemeente Noordoostpolder, De Bantsiliek en Camping Fiederels. Meer informatie: www.kunstexpoflevoland.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen