Leerlingen De Kring met expositie ‘Een hele kunst’ in Museum Nagele

De kat en de vogel, gr. 1-2 De Kring
De kat en de vogel, gr. 1-2 De Kring
Foto: Museum Nagele
Van 1 tot en met 15 december 2023 is het werk van leerlingen van SWS De Kring in Museum Nagele te bewonderen. Het is een hele kunst om zulke prachtige kunstwerken te maken dat ze geëxposeerd mogen worden in Museum Nagele. Dit is de leerlingen van basisschool De Kring gelukt!
NAGELE, 26-11-2023 – Zes weken lang zijn de leerlingen van groep 1 t/m 8 samen met vakdocent Ingrid Jantzen van het Muzisch Centrum aan de slag geweest met verschillende technieken, materialen en onderwerpen. Ze maakten kennis met het werk van kunstenaars en ervaarden hoe je thema’s kunt verbeelden door middel van 2- en 3-dimensionale werkvormen. Nu zijn zij zelf de kunstenaars en is het voor Museum Nagele een eer om hun kunstwerken tentoon te mogen stellen.
Kom de kunstwerken van deze talentvolle leerlingen bekijken en geniet mee van deze kunstenaars in de dop!
Nationaal Programma Onderwijs
Dit kunstproject is in opdracht van de Gemeente Noordoostpolder voor het Nationaal Programma Onderwijs ontwikkeld door het Muzisch Centrum en aangeboden aan basisschool De Kring. Kunst verbindt, kunst ontroert, kunst maakt slim en kunst vergroot je gevoel van eigenwaarde.

Openingstijden: donderdag tot en met zondag van 13.00-17.00 uur.

Zie voor meer informatie www.museumnagele.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen