Poppenspel brengt boek tot leven!

Sint en de Pakezel
Sint en de Pakezel
Foto: Theater Poppekus

Op 24 november komt Theater Poppekus van 16:00 tot 17:00 uur naar FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Op een interactieve manier worden kinderen meegenomen in een boek. Kinderen van twee tot en met zes jaar worden betrokken en daardoor wordt hun fantasie en woordgebruik gestimuleerd.

EMMELOORD, 19-11-2023 – Vrijdag Blijdag is gratis en er is open inloop. Theater Poppekus leest op een buitengewone manier een (prenten)boek voor. Ze spelen de scènes uit met poppenspel. Elke maand staat een ander boek centraal. Uiteraard brengen ze deze maand een Sinterklaasverhaal tot leven. Een verhaal over een pakezel die niet wilde lopen. Sinterklaas is ten einde raad en vraagt Jonas om hulp. Wat zou Jonas verzinnen en zal de pakezel weer kunnen lopen?

Hoe dan ook wordt het een blije vrijdag, want als Theater Poppekus komt is iedereen blij. Na het Voorleestheater mogen de kinderen op de foto met de poppen en worden kruidnootjes uitgedeeld.

Over Vrijdag Blijdag

Iedere vierde vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen