Vernieuwde website FlevoMeer Bibliotheek

Vernieuwde website FlevoMeer Bibliotheek
Vernieuwde website FlevoMeer Bibliotheek
Foto: FlevoMeer Bibliotheek

FlevoMeer Bibliotheek lanceerde 26 september 2022 haar vernieuwde, toekomstbestendige en toekomstgerichte website, de virtuele vestiging.

FLEVOLAND, 04-10-2022 – De bibliotheek verandert de komende tien jaar van een uitleendienst naar dè plek voor persoonlijke ontwikkeling. Samen met bibliotheken uit het land wordt gebouwd aan het Virtuele Bibliotheek
Platform. Een platform voor kennisontwikkeling, waarop iedereen deelt en leert. De virtuele vestiging wordt op termijn uitgebreid met nieuwe functionaliteiten voor bijv. blogs en livestreams. De virtuele vestiging groeit zo door naar een online plek waar je graag bent om te leren, te delen en te ontspannen.

Dat betekent dat de huidige website vanaf 26 september 2022 vervangen is door de Virtuele Vestiging. Deze Virtuele Vestiging ziet FlevoMeer Bibliotheek als haar achtste vestiging en dient ter ondersteuning van de maatschappelijke opgaven.
1. De geletterde samenleving
2. Participatie in de informatiesamenleving
3. Leven lang ontwikkelen
4. De Plek

FlevoMeer Bibliotheek werkt aan een geïnspireerd, geïnformeerd, betrokken en vaardig Flevoland.

Het is de centrale ontmoetingsplek, een open, comfortabele en inspirerende plek voor ontdekking, ontmoeting, studie, ontwikkeling en ontspanning waar iedereen welkom is.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen