Samen met een gratis introducé naar Huis Polman in Museumweek

Huis Polman, Karwijhof 20, Nagele, Vereniging Hendrick de Keyser, museumhuis.
Foto: Arjan Bronkhorst

Samen met familie of een vriend(in) naar een museum? In de Museumweek kun je gezellig én voordelig naar Huis Polman. Van 4 t/m 10 april mag je gratis één introducé meenemen per gezelschap bij een betaald ticket. Ontdek samen de charme van de jaren ‘50.

NAGELE, 31-03-2022 – Bij Museumhuis Polman kom je door de achterdeur naar binnen, zoals het vroeger ook ging. Als je dit Museumhuis binnengaat, stap je zo de jaren 50 binnen. Kom langs en beleef een buitengewone ervaring in een buitengewoon dorp.

Herbeleef de jaren ‘50

Huis Polman is een bijzonder huis. Je ervaart zelf hoe het is om hier in de jaren van de wederopbouw van de jaren 50 in de Noordoostpolder te hebben gewoond. Je waant je letterlijk Annie of Bernard Polman. Je mag de kasten openen om te kijken wat er in zit, plaats nemen aan de keukentafel om de krant te lezen of in de fauteuil zitten en naar de radio luisteren.

Huis Polman is een feest van herkenning, dat begint al bij de indeling van de woning. Misschien doet een geur je aan de soep van je vroegere buurvrouw denken of herken je de lamp die je ouders ook hadden hangen. Kom langs en ontdek hoe de eerste bewoners hier hebben geleefd. Bel jij aan?

Gezamenlijk en voordeling naar Huis Polman

Bezoek Huis Polman nu met één gratis introducé per gezelschap bij een betaald ticket. Houders van een Vriendenloterij VIP-kaart mogen ook een gratis introducés meenemen. Geldig in de week van 4 t/m 10 april a.s. Huis Polman van Hendrick de Keyser is geopend op donderdag en vrijdag van 13-17 uur en op zaterdag en zondag van 11-17 uur. Voor het reserveren van tickets, adres en prijzen kijk je op www.museumhuizen.nl/huis-polman.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen