Kunstbende Flevoland voorronde 2022

Foto: Kunstbende

Op zondag 3 april 2022 vindt de voorronde van Kunstbende Flevoland weer plaats, ditmaal in De Meerpaal in Dronten. Tijdens de voorronde strijden creatieve jongeren (13-18 jaar) in de categorieën Dans, DJ, Expo, Film, Muziek, Taal en Theater om een finaleplek op de landelijke finale in Amsterdam.

De jonge deelnemers mogen met meerdere categorieën meedoen, alleen, in duo of met een groep. Een professionele jury is aanwezig om de jongeren te voorzien van feedback, daarnaast zijn er ook verschillende creatieve activiteiten te doen tijdens de voorronde.

Wat kan jij doen? Deze creatieve talenten supporten door te komen kijken! Bijna 2 jaar lang hebben ze niet voor publiek kunnen optreden, nu het weer mag proberen we de zalen weer gevuld te krijgen.

Ook kan dit bezoek je inspireren je eigen creatieve kant te (her)ontdekken, wie weet sta je volgend jaar zelf wel op dit podium.

Reguliere tickets kosten slechts €5. Daarnaast is er een speciale actie voor kinderen t/m 12 jaar, zij mogen voor maar €3,50 naar binnen. Kaarten voor de voorronde zijn te koop via https://www.meerpaal.nl/zakelijk/evenement/kunstbende-flevoland-2022/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen