Nacht van Oranje Emmeloord is terug en voor iedereen

Foto: Nacht van Oranje

Het is alweer drie jaar geleden dat het evenemententerrein in Emmeloord vol stond met een uitzinnig publiek. In 2019 was de laatste editie van de Nacht van Oranje Emmeloord, dat wegens corona tot twee keer toe werd afgelast.

EMMELOORD, 26-03-2022 – Organisatie StEP vindt dat er flink wat in te halen is, dus is er besloten om niet één, maar twee feestavonden te organiseren. Vrijdag 22 en zaterdag 23 april zullen diverse grote artiesten het evenemententerrein Emmeloord wederom in vuur en vlam zetten.

Nieuw dit jaar is de gigantische hangartent op het evenemententerrein. Groots en indrukwekkend zodat je als bezoekers de acts nog intenser kunt beleven. De fantastische licht- en geluidshow maken de show helemaal af, dé perfecte avond uit! Beide avonden worden mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsoren Custom Connect en Pro Nano. Het evenement is volledig cashless: er wordt dus uitsluitend met de pin betaald.

22 april: The BIG 80’s & 90’s party Emmeloord

De nieuw toegevoegde vrijdagavond is een samenwerking tussen de Nacht van Oranje Emmeloord en CVevents. Laatsgenoemde wist al tweemaal een 90’s & 00’s avond uit te verkopen bij Bij ons in de Wellerwaard en ‘t Voorhuys. In deze samenwerking gaan we nog een stukje verder terug in de tijd.

The BIG 80’s & 90’s party Emmeloord brengt je namelijk terug naar de tijd van ‘wonderfull days’, Britney Spears en Michael Jackson. The BIG party DJ-team zal op deze avond weer acte de présence geven en maakt er één groot feest van. The Darkraver sluit de line-up keihard af! Met zijn skills en meer dan 30 jaar aan ervaring weet hij de grote hangar met oldskool, hardcore en hardstyle op zijn kop te zetten. Verwacht daarnaast een spetterende lichtshow met led, lasers, videobeelden en spiegelbollen: de perfecte avond voor 18+.

Zaterdag 23 april: Nacht van Oranje Emmeloord

De Nacht van Oranje is al jaren een groot succes en dé kick-off van jouw ‘Kingsweek’! Duizenden bezoekers wisten het evenemententerrein al te vinden en dat zal dit jaar niet anders worden met deze heerlijke line-up: STUK – Dave Roelvink (live) – Freestyle Maniacs – Dirrty Berry – The boy next door – Biggi – Rick Chase.

De gasten van Stuk TV zijn niet alleen een regelrechte hit op Youtube en TV maar ze rocken ook achter de DJ-booth. Speciale aandacht dit jaar voor Dave Roelvink. Hij gaat namelijk een live performance uitvoeren met daarbij drums en sax! Freestyle Maniacs blazen de hangar kapot met hun altijd opzwepende set vol met Freestyle, Hardstyle en Hardcore. Mis het niet, zorg dat je erbij bent met je vrienden en scoor je tickets NU via tickettekoop.

The BIG 80’s & 90’s party Emmeloord
Datum : Vrijdag 22 april
Tijden : 21:00 – 02:00 uur
Locatie : Evenemententerrein Emmeloord
Adres : Kamperweg 3, Emmeloord
Tickets : https://www.tickettekoop.nl/2022/the-big-party/
Leeftijd : 18+

Nacht van Oranje Emmeloord
Datum : Zaterdag 23 april
Tijden : 20:00 – 02:00 uur
Locatie : Evenemententerrein Emmeloord
Adres : Kamperweg 3, Emmeloord
Tickets : https://www.tickettekoop.nl/2022/nachtvanoranje/
Leeftijd : Alle leeftijden

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen