Boekenweek in Noordoostpolder met lezing Splinter Chabot

Splinter Chabot
Foto: Anton Corbijn

In het kader van de Boekenweek organiseren FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder, het nieuwsblad De Noordoostpolder, Theater ‘t Voorhuys en het Emelwerda College op 11 april het traditionele Emelwerda Polderdictee.

EMMELOORD, 23-03-2022 – Het Dictee wordt dit jaar voor de 25 e keer georganiseerd. Het is daarom in een nieuw jasje gestoken. Na het Dictee volgt een lezing van niemand minder dan Splinter Chabot. Ook is er gelegenheid om zijn boeken te kopen en te laten signeren.

Splinter Chabot

Splinter Chabot is programmamaker en politiek expert, maar ook een rasoptimist en allemansvriend. In maart 2020 verscheen zijn eerste boek ‘ConfettiRegen’ over de vrijheid van het individu. Hij trad daarmee als auteur in de voetsporen treden van zijn vader Bart Chabot.

Daarnaast verschijnt Splinter regelmatig in diverse praatprogramma’s. Zo was hij sinds 2017 regelmatig tafelheer bij  DWDD  en meerdere malen te gast bij Jinek. Sinds April 2020 heeft Splinter een wekelijks radioprogramma op Radio 1 met Roos Moggré genaamd Proost!

Kaarten à € 2,50 zijn verkrijgbaar bij FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder, Boekhandel Bruna en Theater ’t Voorhuys. Maandag 11 april zijn er mogelijk nog kaarten verkrijgbaar aan de kassa van het theater. De lezing start om 20.30 uur en duurt een uur, waarna de uitslag van het Boekenweekdictee bekend gemaakt wordt.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen