Sinterklaas komt naar Emmeloord

Foto: StEP Noordoostpolder

Sinterklaas en de Pieten hebben de pakjesboot al bijna ingepakt en kunnen niet wachten om vanuit Spanje te vertrekken. Bestemming? Emmeloord natuurlijk! Op zaterdag 13 november komt Sinterklaas om 13:15 uur aan in Emmeloord en zet hij, na een jaartje thuisgewerkt te hebben, weer voet op de Zuiderkade.

EMMELOORD, 06-11-2021 – Vanaf 12.00 uur warmt DJPiet Tom het publiek op en draait op de Zuiderkade de leukste Sinterklaasdeuntjes. Neem je dansschoenen mee, want stilstaan is geen optie! Rond 13.15 uur komen Sinterklaas en de Pieten met de pakjesboot aan en worden zij feestelijk onthaald door burgemeester Roger de Groot en jeugdburgemeester Ids Hammen. Vervolgens vertrekt het gezelschap, via de Lange Nering, naar Theater ’t Voorhuys voor de theatershow ‘Het Magische Cadeau’. De theatershow is tweemaal te zien, om 14:15 uur en 15:15 uur. De gratis kaarten zijn inmiddels allemaal vergeven. Na afloop zal er een opname van de theatershow beschikbaar komen op de website van StEP. SKN is van 12:00 – 16:00 uur aanwezig in het oude pand van D-Reizen (tegenover de Intertoys). Kinderen zijn welkom om zich te laten schminken en/of een mooie tekening te maken.

Kleurwedstrijd

Ook dit jaar kunnen kinderen weer meedoen met een kleurwedstrijd. Ze maken dit jaar, in verschillende leeftijdsgroepen, kans op een cadeaubon van de Intertoys. De kleurplaat is nu al te downloaden op de website en vanaf volgende week af te halen bij Intertoys Emmeloord. Meer informatie over de wedstrijd en de afhaal- en inleverpunten is te vinden op de website: stepnop.nl/sinterklaas.

Ontmoet Sinterklaas in het Sinterklaashuis

Op zaterdag 20 en 27 november bezoekt Sinterklaas van 14.00 tot 16.00 uur het Sinterklaashuis in de Intertoys Emmeloord. Kom gezellig langs en geef de Sint een mooie tekening of maak een praatje over jouw verlanglijstje.

Coronatoegangsbewijs

Vanwege de door de Rijksoverheid opgelegde coronamaatregelen, is het tonen van een coronatoegangsbewijs op de Zuiderkade en in Theater ’t Voorhuys bij binnenkomst noodzakelijk. Vergeet dus niet om een coronatoegangsbewijs (CoronaCheck-app met vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs) en legitimatiebewijs mee te nemen. De parkeerplaats op de Zuiderkade wordt afgezet en is alleen toegankelijk met een coronatoegangsbewijs. Het bovenstaande programma wordt georganiseerd door StEP en is in goed overleg met de gemeente tot stand gekomen.

Meer informatie over het Sinterklaasprogramma: www.stepnop.nl/sinterklaas.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen