Esther Schilder van start met cursussen

Foto: Dominique Petersen-Helmer

Creatief coach Esther Schilder uit Emmeloord gaat dit najaar van start met uitdagende cursussen voor schilders met en zonder ervaring.

EMMELOORD, 10-09-2021 – Schilders met al wat ervaring kunnen op 5 oktober beginnen met The Next Creative Level. Schilders zonder ervaring, maar met veel zin in een nieuw avontuur kunnen zich opgeven voor de cursus Kom in Beweging, die op 4 november begint.

De cursussen worden allebei gegeven in zes bijeenkomsten op donderdagen van 20.00 tot 21.30 uur. In totaal kunnen er acht creatievelingen aanschuiven in het atelier aan de Noordzijde 6 in Emmeloord, zodat er maximale aandacht is voor iedere deelnemer.

The Next Creative Level

The Next Creative Level laat de cursist anders kijken naar de wereld om hem heen. Er wordt daarnaast een ontdekkingstocht gemaakt langs allerlei materialen, zoals papier, aquarelverf, schaar, lijm, potloden en stiften. ‘De deelnemers gaan in deze cursus echt grenzen verleggen. Ze laten de controle los en het experiment toe’, legt Schilder uit.

Kom in Beweging

Bij Kom in Beweging leert ze cursisten met eenvoudige tips en trucjes meer te gaan schetsen en tekenen. ‘Ik leer ze hun creatieve brein weer aan te zetten. We werken met diverse modules en een stappenplan om dat voor elkaar te krijgen.’

Meedoen? Meld je aan via www.estherschilder.nl Alvast wat inspiratie opdoen, kan op Instagram bij esther_schilder.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden