Kleinkunstcafé en Sing a Song @ the Garden

Foto: Pixabay.com

Nu de versoepelingen het weer mogelijk maken, kondigt Jan Groot Muziek twee live-optredens aan: Kleinkunstcafé en Sing a Song @ the Garden.

KRAGGENBURG, 10-06-2021 – Op zaterdag 19 juni vanaf 15.00 uur vindt het tweede Kleinkunstcafé plaats in de tuin en de tent op Zwartemeerweg 32b. Er wordt opgetreden door Wilma Phillipson (zang/piano), Ellen Postma (zang/piano) en het duo Marian Besseling (zang/piano) & Laura Dorland (altsaxofoon). Gelet op de ruime ervaring van de dames belooft het een enerverende luistermiddag te worden.

Jan Groot vermeldt dat Ellen Postma onlangs heeft opgetreden met een eigen nummer tijdens een online congres van het FNV. Het nummer is te beluisteren op het Facebookaccount van Ellen.

Het programma bestaat uit een selectie uit de Nederlandstalige popmuziek, kleinkunst en cabaret. Uitgebreide programma-informatie isnte vinden op de website www.jangrootmuziek.nl

Om het Kleinkunstcafé te kunnen bijwonen is aanmelding verplicht vanwege coronamaatregelen. Plaatsen kunnen worden gereserveerd door een mailbericht te sturen naar [email protected] of door een bericht te sturen naar 06-21497769.

Sing a Song @ the Garden

Op zondag 20 juni wordt om 15.00 uur voor de zevende keer Sing a Song @ the Garden gehouden. Ook deze activiteit vindt plaats in de tuin en de tent van Zwartemeerweg 32b. De meeste leerlingen zingen en begeleiden zichzelf op piano. Er zijn enkele pianoleerlingen, waaronder zelfs een leerling van 6 en een leerling van 7 jaar! Als extra programma-onderdeel speel Groot zelf ook een paar stukken.

De sing-a-song leerlingen treden op met een afwisselend programma met nummers uit de jaren 60 tot heden. Uitgebreide programma-informatie is te vinden op de website www.jangrootmuziek.nl . Ook voor deze activiteit is aanmelden verplicht.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden