FlevoMeer Bibliotheek opent de deuren weer voor iedereen

Weer open!
Foto: FlevoMeer Bibliotheek

Vanaf donderdag 20 mei is iedereen weer welkom in de bibliotheken. Alle medewerkers zien er erg naar uit om na vijf maanden sluiting publiek te mogen ontvangen. Bezoekers zijn van harte welkom voor het lenen van boeken, het lezen van de krant, te studeren en te werken.

Natuurlijk rekenen we geen boete en lenen we de materialen langer uit. De openingstijden zijn als vanouds en we zijn weer telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer van de lokale bibliotheek en www.flevomeerbibliotheek.nl.

Inspirerend en Veilig

FlevoMeer Bibliotheek is een plek voor iedereen. Kies mooie boeken en laat je inspireren door de verschillende displays. Kun je nog niet naar de bibliotheek komen? Geen probleem, de AfhaalBieb blijft nog even open voor het aanvragen van (jeugd)leestasjes.

Bezoekers gebruiken een mandje met een registratieformulier inclusief gezondheidscheck. Dit formulier geldt tevens als reservering. We hopen onze dienstverlening en programmering zo snel mogelijk uit te kunnen breiden. Kijk op onze website en social media kanalen voor het actuele nieuws.

FlevoMeer Bibliotheek werkt aan een geïnspireerd, geïnformeerd, betrokken en vaardig Flevoland.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden