Carnaval: Prins Pandemie, Prins Corona I en adju 1,5 meter zijn er klaar voor

Gezwam rond de Dam 2020
Foto: parelprojecten.nl

Het carnavalsvirus is niet te stuiten, op tijd vaccineren is niet gelukt, dus carnaval gaat door in Noordoostpolder. Vanwege plankenkoorts wordt de solonaise in thuisquarantaine gelopen onder het genot van 1,5 meter bier. Prins Pandemie, Prins Corona I en adjudant 1,5 meter zijn er samen met hun carnavalscollega’s klaar voor.

Het carnavalsweekend wordt gevierd in het weekend van 13 en 14 februari.

Programma

Prins Pandemie van De Zotte Leeuwkes in Kraggenburg zit in thuisquarantaine en is er nie, maar roept wel iedereen op carnaval te vieren met op zaterdag 13 februari de Grote Zotte Carnavalsshow, een spetterende online liveshow met spelelementen, die je thuis mee kan doen. Op zondag 14 februari wordt de Legende der Zotte Leeuwkes verteld tijdens een autorit van 40 kilometer. Het Gezwam rond de Dam staat gepland voor 20 februari.

Prins Corona I en adjudant 1,5 meter van de Schuimmarcheerders in Creil vieren de hele week het Lockdown Carnaval met een Kinder Quarantaine carnaval, de 1,5 meter sleuteloverdracht op vrijdag 12 februari, op zaterdagmiddag The Driving Discjockeys Livestream en op zaterdagavond de Schuimen Pubquiz. Op zondag wordt afgesloten met de Covid-19 Buut.

De Droogpieren in Emmeloord hebben hun eigen live radioshow op vrijdag en zaterdag met leuke spellen. De Vloertrappers in Espel houden op zondag een bingo en verloting. De Biersmurfers in Bant organiseren een echte online carnavals-pubquiz op 12 februari. De Leutdelvers in Rutten vieren feest met Prins JG en Adjudant Koos en de Kleiduikers in Ens maken een filmpje met anekdotes van smartlappenwinnaars en trofeewinnaars.

Hou de Facebookpagina’s van de diverse carnavalsverenigingen in de gaten voor het volledige programma.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden