Hilde Roskam vrijwilliger van het jaar in Tollebeek

Vrijwilliger van het jaar Tollebeek: Hilde Roskam
Foto: Tollebeek.nl

De nieuwjaarsreceptie in Tollebeek was zaterdag online vanuit huis te volgen. Anders dan anders maar met dezelfde onderdelen, zoals de vrijwilliger van het jaar, het lepeltjeskind, de oudste inwoner, Thomasvaer en Pieternel  en de bekendmaking van het thema en de data van de feestweek, namelijk Back tot the 80’s 2.0 van 16 t/m 19 juni.

De stoel voor de vrijwilliger van het jaar is een vast onderdeel van de Nieuwjaarsreceptie in Tollebeek. Dit jaar mocht Hilde Roskam op de stoel plaats nemen. Dankbaar nam ze haar oorkonde en de bloemen in ontvangst. Hilde is druk met de buurtvereniging waar ze de ledenadministratie bijhoudt en waarvan ze de penningmeester is. Ook voor dorpskrant De Bazuin is ze druk in de weer en houdt daarvan de ledenadministratie bij. Verder is ze de drijvende kracht achter de avonden voor de jeugd.

Ook dit jaar was er weer een lepeltjeskind, het laatst geboren kind in 2020. Volgens dorpsvoorzitter Christian Bleeker was het nog wel een spannende strijd wie het uiteindelijk zou worden. Op 24 december werd de kleine Harm Johannes ten Napel geboren. De trotse ouders, Jacob en Cobie ten Napel, mochten namens hun jongste kindje het certificaat in ontvangst nemen.

Ook de oudste inwoner kreeg een oorkonde.De heer Schalk was er zichtbaar verguld mee. Ook al mag hij niet meer kaarten en mag er heel veel niet, gelukkig mocht hij nog wel de oorkonde in ontvangst nemen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden