FlevoMeer Bibliotheek volledig open vanaf 15 juni

Foto: FlevoMeer Bibliotheek

ADVERTORIAL – Sinds enkele weken zijn de bibliotheken open met aangepaste tijden. Dit was tijdelijk om de dienstverlening binnen de coronamaatregelen op te starten.

Vanaf maandag 15 juni gaan de vestigingen van FlevoMeer Bibliotheek weer op de normale tijden open. Kijk voor deze openingstijden op www.flevomeerbibliotheek.nl/open

Tot 1 juli rekenen we geen boete over geleende materialen. Uitzondering op deze regeling zijn oude registraties.

Hartelijk welkom in de bibliotheek

We zijn blij dat we stappen kunnen zetten naar een volledige dienstverlening. Iedereen is van harte welkom voor het inleveren, lenen en reserveren van materialen en te werken of te studeren. De Internet PC’s zijn 30 minuten gratis te gebruiken.

Materialen zijn te reserveren, ook via het Inter Bibliothecair Leenverkeer (landelijk) en Muziekweb. De leestafel is helaas nog niet beschikbaar.

We letten op de veiligheid van onze bezoekers. Kinderen tot 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.
Iedere bezoeker reinigt voor binnenkomst de handen, houdt 1,5 meter afstand en gebruikt een mandje.

Houd onze website en social media in de gaten voor ons online aanbod, nieuwe titels, e-books, activiteitenprogramma en Vrijdag Blijdag XXL in de zomer.

Over ons

Juist in deze tijd is FlevoMeer Bibliotheek de veilige plek waar je welkom bent, een goed gesprek kunt voeren, kennis en cultuur haalt, brengt en deelt, elkaar ontmoet en jezelf kunt zijn.

FlevoMeer Bibliotheek Haal het beste uit jezelf.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden