Bibliotheek biedt compensatie aan

Foto: Protief

FlevoMeer bibliotheken gaan 18 mei weer open. Voor de periode dat de bibliotheek vanwege coronamaatregelen gesloten was kunnen leden financiële compensatie aanvragen.

Om hiervan gebruik te maken, kunnen zij tot woensdag 1 juli het formulier invullen op de website van de bibliotheek. FlevoMeer Bibliotheek doet hierbij tegelijk een beroep op trouwe leden. Zij worden gevraagd alleen gebruik te maken van deze maatregel als hun financiële situatie hierom vraagt, want de bibliotheek kan de steun van haar leden ook goed gebruiken.

“Met deze steun is het mogelijk om een plek te blijven voor iedereen, voor ontmoeting en toegang tot kennis, informatie en cultuur. Voor de bibliotheek gaan alle kosten voor huisvesting, personeel, collectie en automatisering immers gewoon door,” zegt directeur Jan Gommer.

“Door geen gebruik te maken van de compensatie wordt dit bedrag omgezet in een vrijwillige donatie voor de bibliotheek. Dankzij die vrijwillige donatie kan de bibliotheek haar dienstverlening door laten gaan zoals leden en bezoekers dat gewend zijn.“

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden