FlevoMeer Bibliotheek gaat 18 mei weer open

Foto: Protief

FlevoMeer Bibliotheek gaat niet 11 mei, maar 18 mei weer open om de dienstverlening aan te kunnen passen aan de anderhalvemeterrichtlijn.

Prachtig nieuws van de overheid dat de bibliotheken vanaf 11 mei weer open mogen! Maar nog even geduld. De bibliotheken willen zo snel mogelijk, maar ook verantwoord klanten ontvangen.

De veiligheid van klanten en medewerkers is het belangrijkste. Binnen de regels van 1,5 meter afstand moeten we de dienstverlening aanpassen. Materialen voor routing en desinfecteren zijn besteld.

FlevoMeer Bibliotheek 18 mei gedeeltelijk open

De bibliotheken zijn aangepast aan de richtlijnen van de overheid en gaan open voor een kort bezoek. Leden kunnen boeken inleveren en nieuwe boeken lenen. Reserveren is ook weer mogelijk. Helaas is er nog geen mogelijkheid om te lezen, werken, studeren of koffie te drinken. Ook wachten we nog met het programmeren van activiteiten, spreekuren en cursussen.

Vanaf maandag 18 mei is iedereen welkom tijdens openingstijden van de plaatselijke bibliotheek.

AfhaalBieb

Vanaf de website www.flevomeerbibliotheek.nl/afhaalbieb kunnen leden een boekenpakket aanvragen. Dit pakket staat op afspraak klaar in de bibliotheek. Dit kan een verrassingspakket zijn, maar een lener kan ook een voorkeur voor een genre of titel doorgeven.

We sluiten aan bij de persoonlijke wensen van de lener. Het kan zijn dat specifieke titels zijn uitgeleend. Er is geen boekentransport mogelijk tussen onze vestigingen, dus de boeken komen uit de collectie van de eigen bibliotheek.
Word online lid en profiteer van deze mogelijkheid om boeken te lenen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden