Succesvolle Tulpenkidsclub online

Foto: Dennis Opdewoerd

De Tulpenkidsclub online, georganiseerd door de activiteitencommissie van het Tulpenbelevingsveld Creil vanmiddag was een groot succes. “We hadden niet verwacht zoveel kinderen met hun ouders te mogen ontvangen”, vertelt Margot Maljaars van de organisatie.

“Het Tulpenbelevingsveld blijft dit jaar gesloten en zo’n twee weken geleden bedachten we dat we een aantal activiteiten wel online konden organiseren. Vorige week zijn we gestart met de seniorenmiddag. Hieraan deed een handjevol mensen mee.

Vanmiddag hadden we natuurlijk het geluk dat het vanmorgen en aan het begin van de middag een beetje druilerig was, waardoor dit een mooie gelegenheid was om samen met de kinderen aan het knutselen te slaan. We hebben ook superleuke reacties van de ouders gehad en natuurlijk prachtige kunstwerken. We zijn echt tevreden.”

De winnaars hebben inmiddels bericht gehad en krijgen hun prijs deze week thuisbezorgd. De jury, bestaande uit Riek van de Bor, Agnes Postma, Tjitske Artz en Margot Maljaars, was het al snel eens over de eerste prijs. Het aantal punten voor de kunstwerken van de andere kinderen lag erg dicht bij elkaar. Uiteindelijk is dit de uitslag geworden:

1. Rosann Opdewoerd, 6 jaar uit Emmeloord
2. Iris van de Wiel, 5 jaar uit Kraggenburg
3. Sophie Kiewiet, 6 jaar uit Creil
4. Jolien van de Wiel, 3 jaar uit Kraggenburg

Dit was de laatste online activiteit van het Tulpenbelevingsveld. De organisatie hoopt volgend jaar iedereen weer op het veld te kunnen begroeten.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden