FlevoMeer Bibliotheek start met telefonisch spreekuur

Bel de bieb. FlevoMeer Bibliotheek start met telefonisch spreekuur.
Foto: Hennie Joesten

Grote kans dat je maandagavond naar de persconferentie hebt gekeken waarin premier Rutte bekend heeft gemaakt dat er tot 1 juni geen bijeenkomsten meer mogen plaatsvinden. Dit houdt helaas ook in dat FlevoMeer Bibliotheek tot 1 juni dicht blijft. Maar online zijn wij wel gewoon open!

Op flevomeerbibliotheek.nl vind je ruim 28.000 e-books, een groot aanbod luisterboeken, digitale prentenboeken en online oefenprogramma’s. Om iedereen zo goed mogelijk te helpen met de digitale bibliotheek, start vanaf woensdag 25 maart Bel de bieb.

Bel de bieb

Bel de bieb is een telefonisch spreekuur waar je elke werkdag van 10.00 tot 13.00 naar kunt bellen met vragen over o.a. inloggen, het lenen van e-books en vragen over jouw abonnement. Eén van onze medewerkers staat je dan te woord om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Op deze manier hopen we iedereen toch waar mogelijk te helpen. Heb je vragen of lukt het niet om een e-book te lenen? Bel de bieb! Dit kan op nummer 088 008 0700.

Online Bibliotheek

Helaas zag ook FlevoMeer Bibliotheek zich genoodzaakt om met het oog op de veiligheid van bezoekers en medewerkers de deuren voorlopig te sluiten. Achter de schermen draait de bibliotheek echter overuren, om iedereen online zo goed mogelijk te bedienen. Zo werden er al 100 extra luisterboeken toegevoegd aan de Luisterbieb! Deze extra luisterboeken zijn voor iedereen te beluisteren, of je nu lid bent of niet.

Lid worden nog steeds mogelijk

Ondanks dat wij nu gesloten zijn, is het nog steeds mogelijk om lid te worden via Flevomeerbibliotheek.nl. Bij de inschrijving krijg je als nieuw lid een tijdelijk nummer, waarmee het mogelijk is om meteen e-books en luisterboeken te lenen via onlinebibliotheek.nl. Dat is wel zo handig als je mee wilt doen aan #ikleesthuis. Later, als de bibliotheek weer open is, kun je als nieuw lid op vertoon van je legitimatiebewijs een pas afhalen om ook fysieke materialen te lenen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden